Afspraak maken?
Klik hier!

Michel Bakkum

Michel

In 1990 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdan en heb na mijn afstuderen ongeveer 2 jaar op de Hartrevalidatie in het Medisch Centrum Alkmaar gewerkt en daarnaast in veel praktijken waargenomen. In 1992 werd ik gevraagd om bij Fysiotherapie Zeeweg te komen werken. Aangezien mijn hart ligt bij het werk in de particuliere praktijk, heb ik daar niet lang over hoeven na te denken. Ook na meer dan 20 jaar bevalt het mij nog erg goed.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialseerd in de richting van manuele therapie, Medical Taping en de laatste jaren als Dry Needling Specialist. Deze combinatie maakt dat we patienten zeer effectief op verschillende gebieden kunnen helpen. Ik heb veel affiniteit met orthopedische klachten, met name nek/schouderklachten en de laatste tijd zie ik erg veel hoofdpijnpatienten en zelfs patienten meet kaakklachten.

In mijn behandelingen probeer ik grondig uit te zoeken waar de klachten vandaag komen en vooral ook u dat in de toekomst kunt voorkomen. Graag zie ik u in de praktijk.

michel@fysiotherapiezeeweg.nl