Afspraak maken?
Klik hier!

Specialismen

De fysiotherapeut

De fysiotherapeut

De fysiotherapeut is DÉ deskundige op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat.

Bij hen kunt u terecht voor de behandeling van uw klachten, maar ook om erger te voorkomen. Het kan gaan om uw houding of omdat een beweging problemen oplevert. Denk bijvoorbeeld aan klachten ontstaan door werkzaamheden, klachten vanwege een ongeval of ziekte, sportblessures, een `verkeerde' beweging of omdat het lichaam ouder wordt.

De fysiotherapeuten werkzaam in Fysiotherapie Zeeweg vormen samen één team. Binnen het team van fysiotherapeuten werkt een aantal gespecialiseerde fysiotherapeuten met expertise op een bepaald gebied. Mocht blijken dat in verband met uw klachten een bepaalde specialisatie nodig is, dan wordt u binnen het team of mogelijk ergens anders verwezen.

De behandeling

De behandeling

De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren.

Afhankelijk van de klachten en aandoening zal er een behandelplan worden opgesteld. De fysiotherapeut heeft meerdere behandelingsmogelijkheden tot zijn beschikking. De therapie kan bestaan uit manuele technieken, maar ook oefentherapie om de klachten doen te verminderen.

De fysiotherapeut adviseert daarnaast hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.